.....

2009-09-20

-

"Jag är med och tävlar i fototävlingen "Porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!"

Såg att Fanny var med och tävlade så nu är jag också det, inte för att jag har något speciellt bra porträtt att ha som bidrag. Men jag kommer hur som helst att maila in den här bilden.


_MG_9057sv
Tror fan inte man kan ha så mycket dåligare fantasi än mig (eller mer NO LIFE), jag har inte gjort ett jävla piss den här helgen. Har jag ens vart ute? Andats frisk luft? Öppnat ögonen? Tror inte det..... Jag har mest gått runt här hemmat i stora fula mjukis kläder, gäspat, kliat mig i ögat, mumlat till svars åt negativa kommentarer från mina medboende i detta hus, sovit titt som tätt och nynnat på låtar.

Jag är en person som drömmer väldigt mycket, och då menar jag verkligen väldigt mycket för när jag återberättar det kan de ta 5 minuter innan jag kommit igenom hela historien. Det är sällan hemska mardrömmar vilket är tur. Utan det är helt overkliga, surealistiska drömmar, helt jäkla sjuka. Jag måste ha en himla bra fantasi än då och jag kommer ihåg vad jag drömt hela dagen, och tur är väl det för jag älskar att berätta vad jag drömt och sedan ligga på golvet och dö av skratt.2009-09-19

50
DAGAR KVAR/DAYS LEFT

OMFG vad jag längtar!!!!

2009-09-18

Nu är jag hemma efter inte ens ett helt dygn ute på Björnö, med våran härliga klass Bytingen (IT/Media 1:or). Det var himla roligt, vi körde 5kamp, brännboll, åt hamburgare och satt runt en brasa i flera flera timmar och sjöng, hur mysigt som helst! Jag kommer definitivt trivas galant, rent utsagt skitbra i den här klassen! Tre kanonår att se fram emot.
Däremot har jag inte sovit många timmar de senaste dygnen, så mina ögonlock är väldigt tunga just nu, men jag ska kolla på Idol. Sen kan jag få sova alla de timmar jag behöver.

Appropå ingenting så måste jag verkligen ta tag i det här med bilder. Jösses, jag saknar ju inspiration totalt. Jag har inte rört kameran sen innan skolan började, över en månad sen. Huhu, bättring? JA!

2009-09-14

Ibland så undrar jag om jag är född med att ha riktigt jävla otur. Som inatt. Jag hade lagt mig 10 för att sedan vid två gå upp för att kolla på VMA's. Sagt och gjort, blir lite fundersam över varför mobilen tjuter mitt i natten men kommer sedan på att jag ska upp och kolla på tv (haha). Jag hinner kolla en timma (!) innan någonting händer, troligtvis har Telia (som vi har bredband ifrån) lagt in en servicetimma eller något liknande från klockan 3. SÅ TV'N BLIR HELT SVART, INGEN KANAL FUNKAR. Jag blev så j-ä-v-l-a ARG, för nu på morgonen så funkar ju TVn precis som den ska. Fuck fuck fuck. Så jag var uppe en timma mitt i natten och kollade på TV, för att sedan gå och lägga mig igen. Jag orkar inte. Galan hade ju förfan inte ens börjat!?!?!? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.

Reprisen går på Torsdag halv 8, gissa vart jag är då? Ute på en Ö med klassen. WI-HO.
Fuck this
Fuck TV
Fuck Telia

2009-09-13

Har du Spotify så KLICKA HÄR

2009-09-04


Empire of the sun - We are the people
Tokbra låt, helt såld på refrängen.

Då var även denna vecka slut och jag försöker minnas vad vi faktiskt gjort i skolan? Inget som har vart speciellt vettigt iallafall. Nåväl, på söndag ska jag äntligen få sätta mig i sadeln igen på bästa hästen. Det var några veckor sen sist nu, men jag måste ju vänja mig. Känns så konstigt att inte åka ut i princip varannan dag till stallet nu för tiden. Saknar ju min ponny :(

Inga bilder har jag att bjuda på heller, då min inspiration är obefintlig.