.....

2009-10-31

NEW BLOG

Nu mina kära prenumeranter vill jag att ni byter och börjar prenumerera på min nya blogg. Official : HTTP://SAJBE.BLOGG.SE så klicka er in där och så lovar jag att fixa till en header också!

2009-10-26

14.49

Wiho, hahaha jag har nu haft över 1000 svenska besökare. Det är väl stort? Nat. Allså inte 1000 besökare på en dag utan sen jag skaffade min lilla landräknare som finns längst ner på sidan.
Snart flyttas bloggen också, lite fix kvar. Då vill jag gärna att prenumeranterna flyttar med :D CIAo, peace Y

2009-10-20

my new blog

Är på väg att flytta min blogg igen. Berättar mer senare när den är redo att användas och då länkar jag även så jag hoppas att mina få prenumeranter, läsare och besökare flyttar med mig. Men som sagt, i'll update u!

2009-10-18

the past

Just nu sitter jag och läser igenom min gamla blogg. Det är så jäkla kul att bli påmind över vad man gjorde för ett år sen. Nyss läste jag ett inlägg där jag tipsade om första Twilight boken och påstod att den va fantastiskt bra och att jag var tvungen att se filmen. HAHAHA herregud om jag vetat då vilken hysteri jag skulle få över hela storyn, hur besatt jag skulle bli med allt som Twilight innebär! Undra om jag hade fortsatt läsa ut boken? Haha har svårt att tro det, men jag är glad att jag gjorde det. För de är trotts allt de bästa böckerna jag läst och kan knappt bärga mig till den 24:e november då jag får äntligen får se New Moon på vita duken. Som jag väntat! Filmen har ju premiär den 20e, men jag har otur i turen (?) att inte vara hemma då, utan på en varm plats på andra sidan jorden.

Jag har även blivit påmind om en underbar låt, en jullåt som är helt fantastisk, så just nu sitter jag och lyssnar på julmusik haha. Den heter my grown up christmas list och är jäkligt fin. Vilka vinter och julkänslor jag får när jag lyssnar på den!

Andra roliga inlägg jag har skrivit där är när jag klippte av mig ögonfransarna, hahaha de va kul. Not. Okej jäkligt övertrött, borde inte posta de här inlägget och kommer väl inte komma ihåg att jag ens skrev det imorgon. Well, shut the fick up Sara and stop writing. dot dot dot dot....

2009-10-13

people will see me and cry


Jag var och såg den nya FAME filmen igår. Sjukt bra var den, men kan inte riktigt jämföra med den första filmen då det var väldigt länge sedan jag såg den. Jag hade bara ett hum om vad handlingen var och vad som hände i vissa scener. Nu är jag i varje fall addicted to Irene Cara- FAME. Sjukt bra låt egentligen, brukar inte tycka om att lyssna på film musik bara såhär men den låten är helt fantastisk.

först kom ingenting, sen kom ingenting...

Jag kan inte beskriva min lycka. Jag är totalt genomglad idag. Jag och Fanny har biljetter till KENT!!!!!!!!!
=(#/(%(>#¤%&% JAG KAN INTE RIKTIGT FATTA ATT VI ACTUALLY FICK BILJETTER. WOW WOW WOW!

Och påtal om ingenting är det mindre än en månad kvar tills vi åker. Jag är så jäkla peppad för mitt liv är just nu perfekt och jag har så jäkla roliga grejer framför mig att jag spricker snart av längtan och förväntning. OMFG, hejdå nu slutar jag!

2009-10-11

let's have some fun this beat it sickIdag sitter jag och suktar efter dessa skor, äter hela tiden känns det som och har pendlande huvudvärk. Jag ska även slänga upp en ny men väldigt simpel och enkel header, som jag nyss knåpade ihop i Illustrator. Idag går även Black Eyed Peas album på repeat som så många gånger förr. Nu ska jag förflytta mig till en TV och kolla på Grease, världens bästa film genom alla tider.

2009-10-07

you know i'm bad, i'm bad, you know it

Idag är en blä-dag. En sån där dag man känner sig ofräsh, ful och äcklig. Men man behöver nog sådana dagar också för att sedan njuta till fullo av resterande bra-dagar. Inte sant? Så jag sket i att träna, jag hade ingen lust alls. Istället köpte jag mig lite choklad och tog bussen hem.

Just nu vill jag ha värme, en stor fet garderob (full med fina kläder) och en bunt tjocka ELLE tidningar för att inspireras och drömma mig bort genom paljetter, strass och mycket pengar.
Nya The Hills och The City avsnitt finns även tillgängliga på MTV.COM!

2009-10-05

cause i don't think that they'd understand

Livet är inte en dans på rosor.
Varför inser man inte det innan motgångarna faktiskt kastar omkull en?
Utav motgångarna i livet lär man sig att inte vika sig. Aldrig. Att stå på starkare ben för varje problem som kommer. Aldrig ska något få mig att falla, tappa kontrollen, igen.
Jag har lärt mig att det finns ingen som kommer läka dina sår, eller hjälpa dig gå upp för trappan igen.
De kommer alltid att öppna dörrar för dig men du får fan gå in själv.
Aldrig tänker jag ge upp.
Aldrig.

2009-10-04

Tävling

Jag är med och tävlar om presentkort från gratisbio hos DEN HÄR tjejen.

have you ever thrown a fistfull of glitter in the air?

Denna vecka kommer det äntligen hända lite saker i mitt liv.

  • På Onsdag finns det nya avsnitt utav The City & The Hills här
  • Torsdagen bjuder på supergoda pannkakor i skolan (med grädde och sylt!!)
  • A och jag ska gå på bio på torsdag, mycket bra.
  • Fredagen erbjuder 40 års kalas, Lina kommer och stannar resten utav helgen.
  • Jag ska prova på att träna ett nytt pass på Onsdag dessutom. Nu jävlar, jag ska tammefan nå mitt mål, så är det bara.
Dessutom ska jag sitta och mixtra lite med bloggdesignen här, inget märkvärdigt utan bara småjusteringar.

36 fucking days left.

2009-10-01

Jag ska bara skriva något bara för att, bara för att den här bloggen inte ska uppfattas som inaktiv. Vilket den ioförsig borde då jag i princip aldrig skriver något här. Jag kanske får en kick i ashle och faktiskt börjar skriva eller kanske börjar ladda kamerabatteriet och knäpper en eller två bilder? Nu är ju hösten faktiskt här så det kan nog kanske resultera i ett par färggranna bilder. Men innan jag säger för mycket så avslutar jag här och nu.

Hej.